VIBRAWELL - Situs Web Resmi ®

PRODUSEN PERCUSSION MALLETS

Gawe tangan ing Prancis suwene 40 taun Kerajinan baguette Prancis

TOKO ONLINE EKSKLUSIF

Pribadhi sumpit sampeyan kanthi ukiran laser gratis!

Artis - Teken

Kita duwe kesempatan kanggo nggawe alat kerja seniman profesional, drumstick sing dibayangake miturut syarat lan dolanane.

 VIBRAPHONE

 TIMBANES & KLANG

EKSKLUSIF ING SITUS IKI

ngatur gratuitement sumpitmu!

Nggawe wong unik karo engraving ayu!

Personalisasi tongkat vibrawell
Ukiran khusus gratis ing stik drum vibrawell
Ukiran lan personalisasi stik perkusi

EKSKLUSIF ING SITUS IKI

ngatur gratuitement sumpitmu!

Nggawe wong unik karo engraving ayu!

Ukiran khusus gratis ing stik drum vibrawell
Personalisasi tongkat vibrawell
Ukiran lan personalisasi stik perkusi

Manufaktur khusus

Alsavins Digawe kanggo ngukur

Yen, senadyan akeh perkusi tabuh kita Pabrik, sampeyan ora bisa nemokake persis apa sing looking for, kita bisa nggawe khusus kanggo sampeyan utawa ngowahi rincian.

Sampeyan bisa nemtokake dawa rotan, kayu utawa pring nangani tanpa biaya tambahan.

Kita bisa ngowahi werna, bobot, atose lan mbalek kanggo sampeyan miturut kabutuhan kanggo biaya tambahan.

Perlu ndandani?

Hubungi kita supaya kita bisa ngomong babagan iki (jinis, merek, rega).

 Refleksi

 Relaying

 Ngganti lengen klambi

Refleksi
Relaying
Ngganti lengen klambi

Perlu ndandani?

Hubungi kita supaya kita bisa ngomong babagan iki (jinis, merek, rega).

Refleksi

Relaying

Ngganti lengen klambi

Refleksi
Relaying
Ngganti lengen klambi

VIBRAWELL

wiwit 1982

Vibrawell minangka pabrikan khusus kanggo nggawe stik perkusi lan palu kanggo timpani, konser bass drum, vibraphone, marimba, gambang, glockenspiel lan multiperkusi.

Pabrik sumpit kita ditindakake kanthi cara artisanal lan umume kanthi tangan. Bahan sing digunakake dipilih kanthi ati-ati lan ngliwati pirang-pirang tahapan kanggo dadi sumpit sing sampurna lan seimbang.

Tim VIBRAWELL