VIBRAWELL - Официјална веб-страница ®

ПРОИЗВОДИТЕЛ НА УДАРНИ МАЛЕТИ

Рачно изработено во Франција веќе 40 години Француски занаети од багети

ЕКСКЛУЗИВНА ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА

Персонализирајте ги вашите стапчиња за јадење со бесплатно ласерско гравирање!

Уметници - потписи

Имаме шанса да го изработиме работниот алат на професионални уметници, тапани замислени според нивните барања и нивната игра.

 ТИМБАНИ И КЛАНГ

ЕКСКЛУЗИВНО НА ОВАА СТРАНИЦА

Персонализирајте бесплатно вашите стапчиња за јадење!

Направете ги уникатни со прекрасна гравура!

Персонализирање на вибравел стапчиња
Бесплатно прилагодено гравирање на вибравел батак
Гравирање и персонализација на ударни стапчиња

ЕКСКЛУЗИВНО НА ОВАА СТРАНИЦА

Персонализирајте бесплатно вашите стапчиња за јадење!

Направете ги уникатни со прекрасна гравура!

Бесплатно прилагодено гравирање на вибравел батак
Персонализирање на вибравел стапчиња
Гравирање и персонализација на ударни стапчиња

Прилагодено производство

Alsavins Направени по мерка

Ако, и покрај големиот број ударни стапчиња што ги произведуваме, не можете да го најдете токму она што го барате, можеме да направиме едно за вас или да измениме детали.

Можете да ја одредите должината на рачките од ратан, дрво или бамбус без доплата.

Можеме да ја измениме бојата, тежината, цврстината и отскокнувањето за вас според вашите потреби со доплата.

Ви треба поправка?

Контактирајте не за да разговараме за тоа (тип, бренд, цена).

 Рефлексија

 Пренесување

 Замена на ракавите

Рефлексија
Пренесување
Замена на ракавите

Ви треба поправка?

Контактирајте не за да разговараме за тоа (тип, бренд, цена).

Рефлексија

Пренесување

Замена на ракавите

Рефлексија
Пренесување
Замена на ракавите

VIBRAWELL

Од 1982

Vibrawell е производител специјализиран за производство на ударни стапчиња и чеканчиња за тимпани, концертен бас тапан, вибрафон, маримба, ксилофон, глокеншпил и мултиперкусии.

Производството на нашите стапчиња за јадење се врши на занаетчиски начин и во голема мера рачно. Користените материјали се избрани многу внимателно и поминуваат низ повеќе фази за да станат совршен и избалансиран пар стапчиња за јадење.

Тимот на VIBRAWELL