VIBRAWELL - Faqja Zyrtare ®

PRODHUES I KALITËVE TË PERKUSIONEVE

Punuar me dorë në Francë për 40 vjet Artizanat franceze të bagutës

DYQAN ONLINE EKSKLUZIV

Personalizoni shkopinjtë tuaj me një gdhendje falas me lazer!

Artistët – Firma

Ne kemi mundësinë të prodhojmë veglën e punës të artistëve profesionistë, shkopinj daulle të imagjinuara sipas kërkesave dhe lojës së tyre.

 TIMBANES & KLANG

EKSKLUZIVE NË KËTË FAQ

Customize falas shkopinjtë tuaj!

Bëjini ato unike me një gdhendje të bukur!

Personalizimi i shkopinjve vibrawell
Gdhendje falas me porosi në shkopinj vibrawell
Gdhendja dhe personalizimi i shkopinjve me goditje

EKSKLUZIVE NË KËTË FAQ

Customize falas shkopinjtë tuaj!

Bëjini ato unike me një gdhendje të bukur!

Gdhendje falas me porosi në shkopinj vibrawell
Personalizimi i shkopinjve vibrawell
Gdhendja dhe personalizimi i shkopinjve me goditje

Prodhim me porosi

Alsavins Bërë sipas masës

Nëse, pavarësisht nga numri i madh i shkopinjve me goditje që ne prodhojmë, nuk mund të gjeni saktësisht atë që kërkoni, ne mund ta bëjmë me porosi një për ju ose të modifikojmë detajet.

Ju mund të specifikoni gjatësinë e dorezave prej bastun prej palme kacavjerrëse, druri ose bambuje pa pagesë shtesë.

Ne mund të modifikojmë ngjyrën, peshën, fortësinë dhe rikthimin për ju sipas nevojave tuaja për një tarifë shtesë.

Keni nevojë për riparim?

Na kontaktoni që të mund të flasim për të (lloji, marka, çmimi).

 Duke refleksuar

 Transmetim

 Zëvendësimi i mëngëve

Duke refleksuar
Transmetim
Zëvendësimi i mëngëve

Keni nevojë për riparim?

Na kontaktoni që të mund të flasim për të (lloji, marka, çmimi).

Duke refleksuar

Transmetim

Zëvendësimi i mëngëve

Duke refleksuar
Transmetim
Zëvendësimi i mëngëve

VIBRAWELL

Që 1982

Vibrawell është një prodhues i specializuar në prodhimin e shkopinjve me goditje dhe çekiçëve për timpani, daulle bas koncerti, vibrafon, marimba, ksilofon, glockenspiel dhe multipercussion.

Prodhimi i shkopinjve tanë kryhet në mënyrë artizanale dhe kryesisht me dorë. Materialet e përdorura zgjidhen me shumë kujdes dhe kalojnë disa faza për t'u bërë një palë shkopinj të përsosur dhe të ekuilibruar.

Ekipi VIBRAWELL